PRO-AQUAn hinta riippuu siitä, millaisen kokonaisuuden hankkii, millä rahoitusvaihtoehdoilla ja millä takuulla.

Hinnat vaihtelevat 1 595,00 – 3 495,00 eur välillä. Lisäksi meillä on vesisuodatus- ja separaattoritekniikalla toimivia käytettyjä ja kunnostettuja laitteita, joita myymme 495,00 – 995,00 eur hintaan. Näille tuotteille saa myös 1 vuoden takuun.

Yllä olevan hintahaitarin johdosta suosittelemme PRO-AQUAAN tutustumista maksuttoman ja ilmaisen kotiesittelyn kautta, joka ei sido eikä velvoita ostamaan. Tämän lisäksi annamme tutustumislahjaksi ekopesupallon, jolla pesee ekologisesti pehmeäksi ja puhtaaksi pyykit pesukoneessa noin 400 krt, jolloin tulee säästöä noin 100 eur pyykinpesukuluissa. Teemme myös puhtautta kotiesittelyn aikana vähintään 100 eur edestä, kun sinä pääset kokeilemaan ja käyttämään asiantuntijamme kanssa PRO-AQUA laitetta omassa kodissasi. Tilaa ilmainen esittely tästä linkistä.

PRO-AQUAn pakettivaihtoehdot sisältöineen ja hintoineen löydät etusivulta vierittämällä sivua alaspäin tästä linkistä tai verkkokaupastamme tästä linkistä.

Tässä kootusti PRO-AQUA pakettivaihtoehdot hintoineen

OUTLET laitepaketit, jotka ovat vähän käytettyjä (yli 70 % osista ja tarvikkeista on uusia) ja joissa on uusin tehdasmoottori, ovat hinnaltaan 1 595,00 – 1995,00 eur. Niissä on täydet takuut ja myös ostettavissa laajennettu PLATINUM takuu 200 eurolla. Katso tästä linkistä.

Muita vesisuodatus- ja separaattoritekniikkaa olevia käytettyjä ja kunnostettuja laitteita hintaan 495,00 – 995,00 eur. Soita numeroon 045 111 6363.

Maksutavat

  • – Lasku, 14 pv netto
  • – Rahoitusyhtiö Resurs Bank, 12 kk koroton ja kuluton, hakemuksen voi täyttää sivujemme kautta tästä linkistä
  • – Rahoitus Nordea Rahoitus Tuohi MC (MasterCard): 30 kk koroton + 5 eur/kk tilinhoitomaksu. Toimitamme rahoituspaperit kirjepostitse allekirjoitettavaksi.
  • – Verkkokaupasta ostettaessa voit maksaa pankkitililtä tai luottokortilta

HUOM! Hintaan on mahdollista vaikuttaa tekemällä yhteistyötä esittelypaikkojen hankinnassa. Esimerkiksi jokainen ystäville järjestämäsi toteutunut esittely tuo sinulle 100 eur ALE koodin verkkokauppaamme!!!