Tilaa ilmainen esittely

ELÄKELÄISEN ELÄMÄÄ

Eläkkeellä ollessa huomaa, että kiire lisääntyy ja päivät täyttyvät kaikella uudella tekemisellä. Oletko tottunut siihen, että kodin pitää olla tip top? Siivoaminen voi nykyään tuntua raskaalta ja vaivalloiselta. Tunnetko olosi välillä turhautuneeksi, jos et ole ehkä enää niin elinvoimainen kuin haluaisit olla tai mihin olet tottunut? Olet jo tähän mennessä kokenut monet mutkat ja niistä viisastunut. Anna itsellesi lupa tehdä asiat uudella tavalla. Me voimme auttaa ja helpottaa arkeasi kodin puhdistamisen suhteen PRO-AQUAlla! Varaa itsellesi ilmainen koko kodin puhdistusesittely, jossa sinulle räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi vastaava paketti.

Varaa oma esittelysi TÄSTÄ  ja tutustu PRO-AQUAan kotonasi.

PRO-AQUA on kodin puhdistuksen monitaituri

Monikäyttöinen PRO-AQUA on jokaisen kodin perusvaruste, joka sopii lähes kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Se puhdistaa niin pinnat ja tekstiilit kuin huoneilmankin luonnollisen tehokkaasti.  Nerokas toimintaperiaate ei jätä mahdollisuuksia pölylle ja lialle. PRO-AQUAn vesisuodatin- ja separaattoritekniikka on periaatteeltaan yksinkertainen mutta samalla erittäin tehokas. Pöly ja lika siirtyvät laitteen vesisäiliöön, ja samalla pintojen puhdistuessa myös ilma puhdistuu. Kodistasi tulee kokonaisvaltaisesti puhdas. PRO-AQUA sopii sekä kuiva- että märkäpesuun ja se voidaan varustaa erilaisilla käytännöllisillä lisävarusteilla, joiden ansiosta siivoaminen on kevyttä, helppoa, nopeaa ja palkitsevaa.

Tunnustettua laatua ja kestävyyttä

PRO-AQUA on saanut monia kansainvälisesti tunnustettuja palkintoja osoituksena erinomaisesta laadustaan, kestävyydestään, toimivuudestaan ja nykyaikaisesta muotoilustaan. Kulutusta kestävä laite on ekologinen hankinta ja pidentää samalla myös kodin pintojen käyttöikää. PRO-AQUA on koko kodin ja ilman puhdistuslaite, joka on helppo, nopea ja ketterä – juuri tarpeisiisi sopiva apulainen.

Asiakkaamme Reeta Pantsar kertoo:

”Imuroin ja tamppaan patjat ja matot sisällä paikan päällä – niitä ei tarvitse enää kiikuttaa mattotelineelle. En antaisi PRO-AQUAa enää mistään hinnasta pois!”

Tutustu PRO-AQUAan ilmaiseksi kotonasi! Lupaamme puhdistaa esittelyn aikana jonkin sinulle haastavan kohteen ilmaiseksi!

Tilaa ilmainen esittely