Tilaa ilmainen esittely

PUHDASTA KOTIIN LUONTOA SÄÄSTÄEN

Ekotrendi ei ole ohimenevä muoti-ilmiö, vaan se on nykyään jo elämäntapa monille. Lisäksi monet vain haaveilivat näistä valinnoista, mutta heiltä puuttuu rohkeutta tai tietoa, miten pienilläkin muutoksilla voi toimia luontoa säästäen ja omaa vihreää jalanjälkeään kasvattaen.

Ole sinäkin ajan hermoilla ja varaa koko perheellesi aika ilmaiseen PRO-AQUA -puhdistusjärjestelmän esittelyyn kotiisi. Pääset itse kokemaan ekologisen vaihtoehdon kodin puhtaanapitoon varaamalla esittelysi TÄSTÄ heti ja anna PRO-AQUAlle mahdollisuus!

PRO-AQUA on kodin puhdistuksen monitaituri

Monikäyttöinen PRO-AQUA on jokaisen kodin perusvaruste, joka sopii lähes kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Se puhdistaa niin pinnat ja tekstiilit kuin huoneilmankin luonnollisen tehokkaasti. Nerokas toimintaperiaate ei jätä mahdollisuuksia pölylle ja lialle. PRO-AQUAn vesisuodatin- ja separaattoritekniikka on yksinkertainen, mutta samalla erittäin tehokas. Pöly ja lika siirtyvät laitteen vesisäiliöön, josta ne on helppo kaataa veden mukana WC-pönttöön. Samalla kun siivoat, myös ilma puhdistuu ja kodistasi tulee kokonaisvaltaisesti puhdas.

Tunnustettua laatua ja kestävyyttä

PRO-AQUA on saanut monia kansainvälisesti tunnustettuja palkintoja osoituksena mm. erinomaisesta laadustaan, kestävyydestään, toimivuudestaan ja nykyaikaisesta muotoilustaan. Kulutusta kestävä laite on ekologinen hankinta ja pidentää samalla myös muiden kodin varusteiden käyttöikää. Ekologisuus on huomioitu koko PRO-AQUAn elinkaaressa, sillä se on pitkäikäinen ja säästää luontoa jokaisella käyttökerralla. Puhdistaessasi kotiasi PRO-AQUAlla teen kaiken tehokkaasti, ja samalla luontoa säästäen.

Varaa aikasi ilmaiseen esittelyyn ja saat samalla yli 100€ arvoisen syväpuhdistuksen kotiisi maksutta!

PRO-AQUA PITÄÄ KOKEA ITSE!

Tilaa ilmainen esittely