Tilaa ilmainen esittely

PYSY AJAN HERMOLLA JA KOE PRO-AQUA

Ei ole aikaa – eihän kenelläkään ole. Kiire ja aikataulut muotoutuvat päivärytmiimme jatkuvaksi olotilaksi 24/7. Välillä on kuitenkin hyvä pysähtyä ja miettiä, mihin aika kannattaa käyttää ja miten. Tuntuuko että elämä on vääntöä kellon kanssa ja viimeisenä mielessäsi on kodin siivous? Nyt on aika asennemuutokseen kodinpuhdistuksen suhteen! Mitä jos tämän kerran avaat mielesi: opit jotain uutta ja suurenmoista – elämäsi ensimmäisen kerran saat kotiisi koko kodin ja ilman syväpuhdistuksen velvoituksetta! Näin moni tekee!

PRO-AQUA on kodin puhdistuksen monitaituri

PRO-AQUAn vesisuodatin- ja separaattoritekniikka on yksinkertainen, mutta nerokas. Pöly ja lika siirtyvät laitteen vesisäiliöön, josta ne kaadetaan veden mukana WC-pönttöön. Et tee turhaa työtä, vaan käytät ajan tehokkaaseen puhdistamiseen. Samalla kun siivoat, myös ilma puhdistuu ja kodistasi tulee kokonaisvaltaisesti puhdas. Lopputuloksen koet kaikilla aisteillasi. Mitä likaisempi vesi on, sitä onnellisempi voit olla – pöly ja roskat ovat pois pinnoiltasi. Voit unohtaa kaikki turhauttavat siivouskokemukset – OLET VAIN KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ!

PRO-AQUA on saanut monia kansainvälisesti tunnustettuja palkintoja osoituksena erinomaisesta laadustaan, kestävyydestään, toimivuudestaan ja nykyaikaisesta muotoilustaan. Kulutusta kestävä laite on ekologinen hankinta ja pidentää samalla myös kodin pintojen ja tekstiilien käyttöikää.

Monikäyttöinen PRO-AQUA on jokaisen kodin perusvaruste, joka sopii lähes kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Se puhdistaa niin pinnat ja tekstiilit kuin huoneilmankin luonnollisen tehokkaasti, mutta samalla helposti. Lattiat ja matot, seinät ja ikkunat, sohvat ja verhot, sängyt vuodevaatteineen, jopa autonpenkit ja likaiset työvaatteet – kaikki nämä puhdistuvat kätevästi PRO-AQUAlla. Laite sopii sekä kuiva- että märkäpesuun ja se voidaan varustaa erilaisilla käytännöllisillä lisävarusteilla. Niiden ansiosta siivoaminen on helppoa, nopeaa ja palkitsevaa.

Olisiko ihanaa, jos joku puhdistaisi kotiasi puolestasi? Varaa oma ilmainen esittely kotiisi, niin opit säästämään aikaa kodin puhdistuksessa ja saat kodin samalla puhtaaksi ja raikkaaksi! Lue asiakkaidemme kokemuksia ja raivaa kalenteristasi aikaa esittelyyn – vaikka siivouspäivällesi!

Tilaa ilmainen esittely