Tilaa ilmainen esittely

ET OSTA SIKAA SÄKISSÄ

Eihän kannata tehdä päätöstä asiasta, josta ei vielä ole kuullutkaan! Ymmärrämme hyvin epäröintisi, sillä etätarjouksia tulee joka tuutista. On kuitenkin hyvä muistaa, että me puhdistamme esittelyssä kotiasi yli 100 euron edestä ilmaiseksi ja velvoittamatta sinua yhtään mihinkään. Viekö siivous voimasi? Milloin viimeksi nautit siivoamisesta? PRO-AQUAlla sekin on mahdollista!

PRO-AQUA on kodin puhdistuksen monitaituri

Suomalaisista noin joka neljäs kärsii allergiasta ja noin joka kymmenes sairastaa astmaa. Oireet koskettavat siis suurta osaa perheistä ja asettavat haasteensa myös kotien puhtaanapitoon. Terveellinen sisäilma on kaikille tärkeä, vaikka ei olisikaan todettua allergiaa. Normaaliin arkeemme kuuluu myös siivoaminen. Miksipä sitä ei voisi tehdä helpommin?

Tavallisella pölynimurilla imuroitaessa iso osa pölystä pääsee huoneilmaan. Samalla poistoilman mukana tulee epämiellyttävää hajua. PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan, jonka periaate on yksinkertaisen nerokas. Ilmassa oleva pöly sekä muut epäpuhtaudet jäävät säiliöön ja tilalle tulee kosteutettua, raikasta ja terveellistä ilmaa.

Monikäyttöinen PRO-AQUA puhdistaa niin kodin pinnat ja tekstiilit kuin huoneilmankin. Puhallustoiminnolla pölyjen poistaminen onnistuu vaikeistakin paikoista. Puhalla ilmaa esimerkiksi pattereiden väleihin ja anna laitteen imeä irtoavat pölyt ilmasta. Samoin saat puhdistettua pianot, tietokoneiden tuulettimet ja muut hankalat paikat. Kuivapuhdistustoiminto sopii lattioiden, mattojen, sänkyjen, sohvien ja erilaisten kodin pintojen puhdistamiseen pölystä ja roskasta. Märkäpesutoiminnolla syväpuhdistuvat kaikki pesun kestävät pinnat sekä tekstiilimateriaalit.

Mitä vielä odotat – ota yhteys ja varaa ilmainen esittelyaika TÄSTÄ ja saat edut käyttöösi heti!

Olemme saaneet onnellisilta PRO-AQUAn omistajilta seuraavanlaista palautetta:

” En ymmärrä, miten aiemmin edes siivosin!”
” Elämäni on nykyään paljon sujuvampaa… Olen paljon rentoutuneempi, sillä rakastan puhtautta!”

Varaa aika PRO-AQUA -esittelyyn kotiisi – ILMAN SITOUMUKSIA!

Tilaa ilmainen esittely