PRO-AQUA Suomen Facebook-sivuilla on joulukalenteriarvonta. Kilpailu on voimassa 28.11.-21.12.2019. Kilpailussa voi voittaa 24 päiväpalkintoa ja 4 viikkopalkintoa.

Luukku 1 osallistumisaika on 28.11. / Luukku 2 osallistumisaika on 29.11. /…/ Luukku 24 osallistumisaika on 21.12. Viikkoarvonnassa mukaan otetaan kaikki arvonta-aikana osallistuneet.

Voittajat arvotaan joka viikko. Päiväpalkintona on 100€ arvoinen puhdistuslahjakortti sekä laitteen ostajalle bonusetu. Viikkopalkintona on airvenue-ilmanraikastin (arvo 275€). Palkintojen yhteisarvo on 3500€.

Facebook ei ole osallisena kilpailuun. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä julkaisusta tykkäämistä eikä sen jakamista.

Arvonta suoritetaan julkaisuun kommentoijien kesken kerran viikossa. Arvonnassa käytetään apuna arvontakonetta (https://melondia.fi/arvontakone/ ). Osallistujien Facebook-profiilitunnukset numeroidaan päivittäin ja arvontakone arpoo osallistujista voittajan. Viikkoarvonnassa mukana on kuuden päivän osallistujat. Voittajille ilmoitetaan Facebookin kautta.