fbpx

Blogi

PRO-AQUA -blogissa tarjoilemme mielenkiintoisia artikkeleita alaamme liittyen

Julkaistu 10. heinäkuu 2020

Kesälomalla? Käytä muutama tunti koko perheen iloksi

Kesälomalla on aikaa levätä ja viettää aikaa yhdessä perheen kanssa. Entäpä jos tänä kesänä tekisitkin satsauksen koko perheen iloksi? Tarjoamme mahdollisuutta tutustua ilmaiseksi PRO-AQUAan kotonasi. Takaamme, ettet tule katumaan!

Lue lisää

Julkaistu 14. huhtikuu 2020

Allergiaoireet keväällä – luonnonmukainen ratkaisu ongelmaan: PRO-AQUA sisäilman pesu!

Keväällä allergiaoireet ovat pahimmillaan siitepölyaikaan. Myös katupöly haittaa hengittämistä ja aiheuttaa oireita. PRO-AQUAlla on ratkaisu tähän ongelmaan: ilmanpesu. Myös kaikki kodin tekstiilit saat puhdistettua syväpuhtaaksi sisätiloissa, eikä sinun tarvitse hakea pölyjä ulkoa.

Lue lisää

Julkaistu 12. maaliskuu 2020

PRO-AQUA avuksi koronaviruksen häätöön

PRO-AQUAlla voidaan puhdistaa tehokkaasti kodin huoneilma sekä kaikki pinnat. Terveyttä edistävän PRO-AQUAn puhdistustulosta voidaan tehostaa vielä käyttämällä Eco CleanAir -tuotettamme, joka tuhoaa tehokkaasti virusta suojaavaa lipideistä ja proteiineista muodostuvaa kalvoa.

Lue lisää

Julkaistu 20. tammikuu 2020

Rekrytointi käy kuumana – Tartu tilaisuuteen!

Rekrytointi on arkipäivää kaikilla sektoreilla. Tälläkin hetkellä yritykset rekrytoivat uusia osaajia ja tekijöitä riveihinsä. Samaan aikaan monet työhönsä kyllästyneet katselevat salaa uusia mahdollisuuksia tehdäkseen jotain radikaalia. Lukuisat työttömät etsivät töitä ja osatyökykyiset miettivät rooliaan työmarkkinoilla. Samalla myös syntyy uusia työpaikkoja ja piilotyöpaikkojakin tarjoutuu. Silti työ ja työntekijä/työnhakija eivät välttämättä kohtaa toivotulla tavalla

Lue lisää

Julkaistu 30. joulukuu 2019

Uudenvuodenlupauksia vuodelle 2020

Vuosi 2019 vetelee viimeisiään ja on aika summata mennyttä ja miettiä tulevaa. Useat tekevät perinteisesti uudenvuodenlupauksia ja -päätöksiä, jotka voivat olla pieniä tai suuria. Mitä juuri Sinä aiot päättää tai luvata? Millä tavoin aiot muuttaa elämääsi vai oletko tyytyväinen nykytilaasi? Jos kaipaat jotain uutta ja mullistavaa, meillä on tarjota Sinulle kaksi vaihtoehtoa. Kiinnostuitko?

Lue lisää

Julkaistu 07. marraskuu 2019

Puhdas sänky, parempi uni!

Mikä on kodin likaisin paikka? Sänky! Sänky pitää sisällään paljon pölyä ja likaa. Mikä on se paikka, jossa vietetään lähes 1/3 vuorokaudesta? Sänky! PRO-AQUAa säännöllisesti käytettäessä saat sänkysi puhtaaksi helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Säästät aikaa, vaivaa, rahaa ja hermojasi sekä ennen kaikkea saat paremmat yöunet puhtaassa sängyssä ja heräät aamulla virkeänä ilman jatkuvaa nenän tukkoisuutta.

Lue lisää

Jäikö jokin asia epäselväksi?

Lähetä meille viestiä!

Ota meihin yhteyttä jättämällä viesti lomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lähetä viesti asiakaspalveluumme