Tilaa ilmainen esittely

PSORIAASISTA SAIRASTAVAT YLEENSÄ PARANEVAT VÄLIMERELLÄ!

Atoopikot ja psoriaatikot kärsivät ihon kuivuudesta. Iho hilseilee ja irronnutta ihohilsettä on paljon myös vuodevaatteissa. Moni on huomannut etelänmatkan parantavan ihon kuntoa. Tämä voi perustua meri-ilman kosteuden ja meriveden suolan suotuisaan vaikutukseen myös ilmassa.

PRO-AQUAlla voidaan helposti tehdä suolahoitoa, jolla luodaan terveyttä edistävät merelliset olosuhteet myös kotiin joko ilman puhdistamisen aikana tai vaikkapa viikkosiivouksen yhteydessä. Lisäät vain merisuolaa veden joukkoon PRO-AQUAn vesisäiliöön, jolloin suolapitoinen puhdas ilma samalla raikastaa kotisi huoneilman ja kosteustasapaino saadaan miellyttävälle tasolle.

Pidä tyyny puhtaana!

Hyvä uni on tärkeää. Tyynyn käyttöikä on yleensä noin 2 vuotta. Käytetyssä tyynyssä voi pahimmillaan piillä parikymmentä erilaista sienilajia, joita pelkkä tyynyliinan vaihto ei riitä pitämään pinnan alla. Hygieniatasoltaan huono tyyny voi myös ylläpitää ihon oireilua. PRO-AQUAlla säännöllisesti syväpuhdistettuja tyynyjä ja peittoja ei tarvitse hygieniasyistä uusia näin usein.

Luonnollista puhdistusta ilman vahvoja kemikaaleja

PRO-AQUAn puhdistustehon perustana märkäpesussa ovat lämmin vesi ja hyvä imuteho. Märkäpesussakaan ei välttämättä tarvita ihoa ärsyttäviä pesuaineita, vaan tekstiilit ja pinnat puhdistuvat luonnollisesti pelkällä vedellä. Mitä vähemmillä kemikaaleilla allergiakodissa selvitään, sitä parempi. PRO-AQUAlla saat puhdistettua koko kodin tehokkaasti ja terveyttä edistäen.

Lue asiakkaamme Siw Rönnqvistin perheen PRO-AQUA -kokemuksista tästä.

Varaa ilmainen esittelysi TÄSTÄ, ja pääset kokemaan PRO-AQUAn tuoman välimerellisen ilman itse omassa kodissasi!

Tilaa ilmainen esittely