Tilaa ilmainen esittely

PUHDAS HUONEILMA ON ASTMAA SAIRASTAVALLE TERVEYDEN PERUSTA!

Suomessa astmaa sairastaa 6–9 % väestöstä ja astman kaltaisista oireista kärsii ajoittain arviolta 5 %. Siitepöly ja keväinen katupöly voivat pahentaa oireita. Tyypillistä on myös yö- ja aamuoireilu. Puhdas sisäilma on allergiasta ja astmasta kärsivien kodeissa olennainen terveyttä tukeva tekijä. Siksi säännöllinen siivoaminen on tavallistakin tärkeämpää. (Duodecim Terveyskirjasto, 2019)

Suuri merkitys on myös sillä, miten ja millaisilla välineillä siivous tehdään. Tavallisella pölynimurilla imuroitaessa osa hienoimmasta pölystä pääsee huoneilmaan, jolloin siivoaminen voi hetkellisesti jopa pahentaa erilaisia oireita. PRO-AQUAlla saat puhdistettua koko kodin tehokkaasti ja terveyttä edistäen.

Suosittelen kaikille PRO-AQUAa – ilman sitä en voisi elää!

Hyvinkääläinen Siw Rönnqvist kertoo:

”Perheeseemme kuuluu kolme astmaatikkoa ja eläinallergikko. Tämän ilmanpuhdistimen/imurin/pesurin oston jälkeen allergiaoireet ovat hävinneet ja kahdelta tytöltä on saatu purettua vahvat inhaloitavat kortisoniastmalääkkeet pois. Atopiaiho tytöiltä on myös parantunut ja yöunien laatu kohentunut.”

Varaa ilmainen esittelysi TÄSTÄ, ja pääset kokemaan PRO-AQUAn tuoman raikkauden itse!

Mikä on PRO-AQUA?

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laite ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja, sillä sen suodatustehokkuus on 99,99995 %. Kaikki PRO-AQUAn imemä pöly ja lika jäävät vesisäiliöön, mistä ne on helppo kaataa siivoamisen jälkeen viemäriin. Näin laite on puhdas joka kerta aloittaessasi siivoamisen.

Tulemme mielellämme näyttämään sinulle käytännössä, miten PRO-AQUA toimii ja puhdistaa juuri sinun kotiasi! Esittely ei maksa eikä velvoita mihinkään, päinvastoin hyödyt siitä! Jos päätät ostaa PRO-AQUAn, saat sen heti käyttöösi. Pääset esittelyn aikana myös itse testaamaan PRO-AQUAa omassa kodissasi. Lisäksi saat mahdollisuuden lahjoihin – arvo jopa 275 €!

Tilaa ilmainen esittely