Sopimusehtoja sovelletaan Naikon Oy PRO-AQUA Suomen (jäljempänä ”Naikon Oy”) ja sen asiakkaiden internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa:
* Naikon Oy myy sen valikoimaan kuuluvia tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja organisaatioille. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen tilaukselleen.
* Tilaaminen edellyttää rekisteröitymisen. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi voit seurata tilauksen etenemistä Naikon Oy:n verkkokaupassa.

Tilauksen toimitus:
* Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.
* Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta.
* Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.
* Pyrimme ekologisuuteen toiminnassamme ja kierrätämme pakkausmateriaalit. On siis mahdollista, että saat tuotteesi pakattuna kierrätetyssä laatikossa.

Palautusoikeus:
* Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Postitse tilatut tuotteet voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena postin kautta.
* Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa ja sen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Muuta huomioitavaa:
* Myyjän oikeus: Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja, tuotteiden hintoja ja postikuluja sekä olla lähettämättä tuotteita, jos katsomme, että siihen on hyvä syy.
* Noutamattoman postiennakkolähetyksen jälkeen asiakkaalle ei toimiteta enää lähetyksiä postiennakolla. Tilauksen voi kuitenkin maksaa verkkomaksuna tai ennakkomaksuna.
* Riitojen ratkaisu: Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotellen ja hyvässä hengessä sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.
* Force majeure: Yrityksemme ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevan seikan vuoksi.