Asiakkaat voivat maksaa tilauksensa ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla sekä laskulla.
* Asiakkaat voivat maksaa tilauksensa laskulla, Klarna-osamaksulla, verkkopankin tai luottokortin kautta. Voimme myös toimittaa tilauksen postiennakolla, jolloin se maksetaan postiin tilausta noudettaessa.
* Voit maksaa seuraavilla pankkipalveluilla: Osuuspankki, Danske Bank, Nordea, Säästöpankki, S-pankki ja Aktia. Luottokunnan MasterCard ja Visa-korteilla voit myös maksaa.
* Naikon Oy:llä on käytössä turvallinen ja luotettava Klarnan verkkomaksupalvelu. Maksaminen tapahtuu Suomen Klarna AB:n sivuston kautta.
* Mikäli maksat Klarna Groupin (jäljempänä ”Klarna”) maksutapojen kautta, Naikon Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Naikon Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Klarnalle.
* Klarna toimii heidän kauttaan tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Klarna Group AB:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Klarna Group on myös maksun saaja.