Monitoimisuulakkeella pääset mikrokuituliinan kanssa imuroinnin lisäksi kostea- tai nihkeäpyyhkimään lattiapintoja puhtaaksi samalla kertaa kun pölynimuroit.

Monitoimisuulake kokonainen malli 3

Mikrokuituliinan voit kastella vesihanan alla, suihkepullolla tai kastelemalla pesuainevedessä. Voit suihkuttaa pesuainetta tai tahranpoistoainetta myös suoraan lattiapintaan ja pyyhkiä se sitten suulakkeella.

Suulake sopii kaikille lattiapinnoille. Hyviä käyttökohteita ovat erityisesti vedelle arat pinnat, kuten parketti- ja laminaattilattiat. Katso käyttöopastus tästä (video avautuu uudelle välilehdelle).

Kun otat pois mikrokuituliinan pidikkeen, saat suulakkeesta tavallisen imurisuulakkeen. Tätä voit käyttää mm. silloin, kun eteisen matosta tulee imuroida hiekkaa tai pieniä kiviä pois. Koska monitoimisuulakkeen klik-klak-suulakkeen pinta tulee kiinni imettävään pintaan tai mattoa vasten, niin hiekat ja pienet kivet irtoavat imuteholla paremmin kuin luonnonharjasuulakkeella. Kokeile – näin löydät itsellesi parhaan mahdollisen suulakkeen monenlaisiin kohteisiin!