Pieneen vakuumipussiin mahtuu tavallisesti kaksi täkkiä ja neljä tyynyä sekä päiväpeitto ja koristetyynyt. Myös petarin voi taitella pieneen vakuumipussiin. Laita PRO-AQUAn letku sisään tekstiilien väliin ja ime kaikki ilmat pois eli vakumoi.

Pidä pussin suuta kiinni niin kauan, että pussista on poistunut kaikki ilma ja sitten voit lähteä tekemään jotain muuta. Pidä vakuumissa noin 10-15 min. Olemme huomanneet, että pöly, kuollut iho, hilse, kuivuneet kuona-aineet, pölypunkit ja niiden ulosteet ym. sänkymäski irtoaa tekstiileistä paremmin vakumoinnin jälkeen.

Lisäksi voit vakumoida torkkupeitot, pehmolelut, lapaset, pipot, toppatakit, villakangastakit jne. Koirankin petivaatteet voit vakumoida, mutta käytä silloin jätesäkkiä, koska karvoja jää pussiin. Karkea hyvä sääntö on se, että laita vakuumipussiin niin paljon tavaraa, että saat kiedottua sen suun riittävän napakasti letkun ympärille.

PRO-AQUAn käyttö vakumoinnissa -vinkit aukeavat uuteen välilehteen.

Isoon vakuumipussiin voit laittaa kaksi aikuisten patjaa tai ison parisängyn petauspatjan. Suosittelemme sänkyä puhdistettavaksi vakumoiden muutaman kerran vuodessa. Tiesitkö, että pölypunkkeja on ja että niiden elinkaari on 3 kk. Ne lisääntyvät elinkaarensa aikana 300 kertaisesti ja syövät elääkseen ihmisen kuollutta ihoa, hilsettä, homeita ja ulostavat proteiinipitoisen ulosteensa sänkyymme. Me saatamme reagoida juuri tälle proteiinipitoiselle ulosteelle.