PRO-AQUAlla saat imettyä pölyistä ja pienhiukkasia sisältävää positiivisesti varautunutta ilmaa sisään 50 l/s täydellä teholla eli peset huoneilmaa 3 m3 (3 000 litraa) minuutissa. Ulostuleva ilma sisältää vettä ja negatiivisia ioneja, jolloin huoneilman varaus poistuu ja ilma on kevyttä ja raikasta hengittää. Tällöin puhutaan huoneilman ionisoimisesta. Pölyhiukkaset kiinnittyvät huoneilmassa toisiinsa, jolloin ne alkavat painumaan alaspäin ja pöly on imuroitavissa pinnoilta.

Voit jättää PRO-AQUAn puhdistamaan huoneilmaa täydellä teholla noin 20 min / huone, hiljaisella teholla noin 60 min / huone. Täydellä teholla voit laittaa oven perässäsi kiinni, jolloin ääni ei häiritse ja voit tehdä muita askareitasi.

Vinkkejä:
* Jos flunssa, kurkkukipu tai yskä yllättää, laita PRO-AQUAn veteen 3 rkl merisuolaa ja esimerkiksi eukalyptus- tuoksuöljyä. Voit hengittää suoraan kasvoihin kohdistettuna.
* Jos ruoka kärähtää pohjaan, laita PRO-AQUAn veteen hygienia- ja hoitoainetta ja jätä laite puhdistamaan ilmaa puoliteholla. PRO-AQUA poistaa käryn, hajun ja rasvan ilmasta.