Tilaa ilmainen esittely

SIJOITA KOTISI PUHTAUTEEN JA PERHEESI TERVEYTEEN!

Allergisten iho on tavallista herkempi reagoimaan ympäristön ärsykkeisiin, kuten kemikaaleihin, kuivaan ilmaan tai epäpuhtaisiin vuodevaatteisiin. Mitä vähemmillä kemikaaleilla allergiakodissa selvitään, sitä parempi.

Noin 15-20% suomalaisista kärsii atooppisesta ihottumasta jossain vaiheessa elämäänsä. Siivousmenetelmillä voidaan helpottaa allergisia iho-oireita osittain valitsemalla hellävaraiset, mutta tehokkaat välineet ja menetelmät. Tyypillisesti atooppisen ihon ongelmana on kuivuus ja siitä johtuva hilseily. PRO-AQUAlla voidaan luoda kotiin ihanteellinen ilmankosteus, joka helpottaa oireilua useilla atoopikoilla. Haluttaessaan PRO-AQUAn vesisäiliöön voidaan lisätä myös suolaa, joka leviää tasaisesti huoneilmaan. Suolahoidolla on useita terveysvaikutuksia mm. atoopikoille.

Mikä on PRO-AQUA?

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laite ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja, sillä sen suodatustehokkuus on 99,99995 %. Kaikki PRO-AQUAn imemä pöly ja lika jäävät vesisäiliöön, mistä ne on helppo kaataa siivoamisen jälkeen viemäriin. Näin laite on puhdas joka kerta aloittaessasi siivoamisen.

PRO-AQUAlla voidaan syväpuhdistaa mm. patjat ja petivaatteet sekä matot. Märkäpesussakaan ei välttämättä tarvita ihoa ärsyttäviä pesuaineita, vaan tekstiilit ja pinnat puhdistuvat luonnollisesti pelkällä vedellä. Ota yhteyttä ja varaa ilmainen esittelysi TÄSTÄSaat ilmaisen syväpuhdistuksen samalla kun tutustut PRO-AQUAan.

Ethän anna elämäsi tärkeiden ihmisten kärsiä?

Tilaa ilmainen esittely