Kesälomalla on aikaa levätä ja viettää aikaa yhdessä perheen kanssa. Entäpä jos tänä kesänä tekisitkin satsauksen koko perheen iloksi? Tarjoamme mahdollisuutta tutustua ilmaiseksi PRO-AQUAan kotonasi. Tämä on elämys, joka kannattaa kokea! Käytä tilaisuus hyväksesi ja tartu tarjoukseemme. Takaamme, ettet tule katumaan!

Esittelyn aikana pääset tutustumaan aivan uudenlaiseen tapaan puhdistaa kotia luonnonmukaisesti, mutta samalla erittäin tehokkaasti. Kuvittele sateen jälkeinen raikas ilma, jota tekee mieli hengittää keuhkojen täydeltä. PRO-AQUAlla saat saman raikkauden kotiisi. PRO-AQUA puhdistaa huoneilman, pinnat ja tekstiilit luonnollisesti. Se on ainoa laite, jonka tarvitset kotisi puhdistamiseen.

PRO-AQUAlla koti puhtaaksi helposti ja tehokkaasti!

PRO-AQUA on saanut useita kansainvälisesti tunnustettuja palkintoja osoituksena erinomaisesta laadustaan, kestävyydestään, toimivuudestaan ja nykyaikaisesta muotoilustaan. PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan, joka on yksinkertainen mutta samalla erittäin nerokas.

PRO-AQUA on saatavana monikäyttöisenä perusmallina sekä sähkömoottoriharjalla ja painehuuhteluominaisuudella varustettuna. Lisäksi on saatavilla lukuisia kodin puhtautta parantavia lisävarusteita ja oheistarvikkeita. Tutustu rauhassa kotonasi PRO-AQUAan ja sen mahdollisuuksiin. Esittely on täysin ilmainen ja maksuton, eikä se sido tai velvoita sinua yhtään mihinkään. Katso tästä, mistä esittelyssä on kyse.

Sinä ja perheesi ansaitsette vain parasta: PRO-AQUA – puhtaasti parempi!

Tilaa ilmainen esittely