Allergiaoireet keväällä – luonnonmukainen ratkaisu ongelmaan: PRO-AQUA sisäilman pesu!

Keväällä allergiaoireet ovat pahimmillaan siitepölyaikaan. Myös katupöly haittaa hengittämistä ja aiheuttaa oireita. Jopa viidennes suomalaisista saa keväisin oireita siitepölyistä. Eniten siitepölyä on ilmassa keskipäivällä ja lämpimällä säällä. PRO-AQUAlla on ratkaisu tähän ongelmaan: ilmanpesu.

Siitepölyallergikkojen oireita helpottaa usein nenäkannulla huuhtelu, jolloin suolapitoinen vesi huuhtoo nenäontelot. PRO-AQUA tekee käytännössä saman huoneilmalle. Suolan avulla terveysvaikutuksia voidaan vielä tehostaa.

Allergia.fi-sivulla kerrotaan siitepölyn vaikutuksista hengityksessä, nenässä ja silmissä: ”Siitepöly aiheuttaa pääasiassa allergista nuhaa, aivastelua, nenän kutinaa ja tukkoisuutta, joskus myös yskää ja hengityksen vinkumista. Monilla myös silmät punoittavat, kutisevat ja kirvelevät. Jotkut siitepölylle allergiset saavat ihottumaa, ja monet tuntevat itsensä väsyneiksi.” Lue koko artikkeli tästä.

Katupöly aiheuttaa oireita varsinkin silloin, kun hiekotusta ei ole vielä harjattu pois kaduilta ja se nousee kuivana ilmaan. Katupöly aiheuttaa allergisia ärsytysoireita, kuten nuhaa ja yskää sekä silmien kutinaa ja kirvelyä. Hengitysliitto.fi-sivuilla kerrotaan mistä katupöly syntyy ja miten se vaikuttaa. Lue lisää tästä.

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laite ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja, sillä sen suodatustehokkuus on jopa 99,99995%. PRO-AQUA toimii ilmanpuhdistuslaitteena, joka pesee ilmaa luonnonmukaisella menetelmällä. Koko huoneilma kulkee laitteen läpi ja laite sitoo pölyn sekä epäpuhtaudet vesisäiliöön. Tilalle tulee puhdasta, kosteutettua ilmaa, jota on virkistävää ja terveellistä hengittää – kuin sateen jälkeen ulkona.

Myös kaikki kodin tekstiilit saat puhdistettua syväpuhtaaksi sisätiloissa, eikä sinun tarvitse hakea pölyjä ulkoa. PRO-AQUAlla syväpuhdistetaan esimerkiksi koko sänky tehokkaasti ja nopeasti. Voit tehostaa puhdistuksen vielä vakumoimalla vuodevaatteet.

Tutustu ihmeessä ja varaa ilmainen esittely kotiisi.