PRO-AQUA avuksi koronaviruksen häätöön

PRO-AQUAlla puhdistat tehokkaasti kodin huoneilmat sekä kaikki pinnat. Terveyttä edistävän PRO-AQUAn puhdistustulosta voidaan tehostaa vielä käyttämällä Eco CleanAir -tuotettamme, joka tuhoaa tehokkaasti virusta suojaavaa lipideistä ja proteiineista muodostuvaa kalvoa.

Eco CleanAir sopii sellaisenaan pintojen ja käsien desinfioimiseen sekä myös yhdessä PRO-AQUAn kanssa käytettäväksi. Tuotetta voidaan käyttää myös kovien pintojen kuten ovenkahvojen, puhelimien, työtasojen ja WC:n puhdistamiseen. Voit tilata Eco CleanAir -tuotteen kätevästi suoraan verkkokaupastamme.

PRO-AQUAn toiminta perustuu yksinkertaisen nerokkaaseen vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Suodatustehokkuus on jopa 99,9995 %, jolloin huoneilmaan ei jää pölyä eikä mikrobeja. Tuote on todettu soveltuvaksi terveyden hoitamiseen.

PRO-AQUA toimii ilmanpuhdistuslaitteena, joka pesee ilmaa luonnonmukaisella menetelmällä. Koko huoneilma kulkee laitteen läpi ja laite sitoo pölyn vesisäiliöön. Tilalle tulee puhdasta, kosteutettua ilmaa, jota on virkistävää ja terveellistä hengittää. The Center of Preventative Medicine on vahvistanut, että PRO-AQUA -huoneenpuhdistusjärjestelmä täyttää terveyttä edistäville tuotteille asetetut preventiivis-lääketieteelliset vaatimukset.

Varaa oma maksuton ja ilmainen esittelysi jo tänään ja pääset puhdistamaan kotisi huoneilman äärimmäisen tehokkaasti.