Rekrytointi käy kuumana – Tartu tilaisuuteen!

Rekrytointi on arkipäivää kaikilla sektoreilla. Tälläkin hetkellä yritykset rekrytoivat uusia osaajia ja tekijöitä riveihinsä. Samaan aikaan monet työhönsä kyllästyneet katselevat salaa uusia mahdollisuuksia tehdäkseen jotain radikaalia. Lukuisat työttömät etsivät töitä ja osatyökykyiset miettivät rooliaan työmarkkinoilla. Samalla myös syntyy uusia työpaikkoja ja piilotyöpaikkojakin tarjoutuu. Silti työ ja työntekijä/työnhakija eivät välttämättä kohtaa toivotulla tavalla. Miksi rekrytointi on niin haasteellista?

Me PRO-AQUAlla rekrytoimme jatkuvasti lisää myyntiedustajia ja myyntineuvottelijoita mukaan toimintaamme. Tavoitteenamme on saada kasaan oma DreamTeam eli porukka hyviä tyyppejä, jotka haluavat laittaa itsensä likoon 100 % panoksellaan. Olemme sitoutuneet kouluttamaan ja sparraamaan niitä työnhakijoita, jotka todella haluavat tehdä oman osansa niin hyvin kuin se vain on mahdollista.

Monster.fi -sivustolla painotetaan sitä, että onnistunut rekrytointi on avainasemassa siinä, millaisia tyyppejä työtä hakee. Monipuolisuus työnhakijoissa antaa mahdollisuudet löytää helmet. Heihin kannattaa satsata sitten aikaa kouluttamisprosessissa.

Rekryguru ja työpsykologi Juho Toivola kirjoittaa blogissaan siitä, miten työnhakija voi tunnistaa hyvän työpaikan. Toivola määrittelee hyvän työpaikan kriteeriksi sen, että eri työtehtävissä työskentelevillä on kompetenssin tunne eli he kokevat olevansa hyviä juuri siinä, mitä tekevät. Tämä edellyttää tietysti onnistumista ja työn tuomaa tyydytystä. Myös rahallinen korvaus ja esimiehen ja/tai työyhteisön antama tunnustus ja palaute ovat tärkeitä. Toivolaa lainaten:

”Kompetenssin tunne, ja parhaimmillaan positiivinen tunne siitä että “minä olen hyvä tässä” on yksi parhaista asioista mitä työelämä voi ihmiselle antaa. Osaamisen tason lisäksi on tärkeää myös päästä etenemään työtehtävissään: on turhauttavaa jos kaikkea osaamistaan ei pääse hyödyntämään tai asiat eivät etene itsestä riippumattomista syistä. Tekemisten pilkkominen riittävän pieniin osatavoitteisiin tukee usein kokemus siitä, että työtehtävissä edetään ja asioita saadaan aikaan.” – Juho Toivola

Meille työntekijöiden koulutus ja valmennus ovat aina sijoitus työntekijään. Jokaisella työntekijällämme on aito mahdollisuus edetä urallaan monipuolisia urapolkujamme pitkin. Annamme sinulle parhaat työkalut kehittymiseen, onnistumiseen ja menestymiseen. Voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa ansaintaasi. Ainoat vaatimuksemme ovat ajokortti, myynnillinen asenne ja sujuva suomen kielen taito.

Meillä vallitsee rento ilmapiiri ja tekemisen meininki. Jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen. Liity osaksi tiimiämme!

Lue lisää avoimista työpaikoistamme ja työntekijöidemme kokemuksista työnhakusivustoltamme www.toihin.fi.

Lisätiedot:
Myyntijohtaja Jouni Koukkari, 045 111 6363
tai sähköpostilla rekry@naikon.fi