Vuosi 2019 vetelee viimeisiään ja on aika summata mennyttä ja miettiä tulevaa. Useat tekevät perinteisesti uudenvuodenlupauksia ja -päätöksiä, jotka voivat olla pieniä tai suuria. Mitä juuri Sinä aiot päättää tai luvata? Millä tavoin aiot muuttaa elämääsi vai oletko tyytyväinen nykytilaasi? Jos kaipaat jotain uutta ja mullistavaa, meillä on tarjota Sinulle kaksi vaihtoehtoa. Kiinnostuitko? Lue lisää!

Uusi vuosi tuo perinteisesti halun muuttaa elämän suuntaa. Moni päättää liikkua enemmän, syödä terveellisemmin tai laihduttaa. Kaikki nämä ovat hyviä päätöksiä, joihin kannattaa sitoutua, mikäli niihin on tarvetta. Mikään ihmedieetti tai kuntokuuri ei toki muuta elämää pysyvästi, vaan tarvitaan asenteellista muutosta ja sitoutumista. Tämä pätee myös moneen muuhun päätökseen.

Hyvinvointia ja puhtautta kotiin

Uudenvuodenlupauksia: PRO-AQUAlla puhdistat koko kodin helposti, vaivattomasti ja tehokkaasti!

Koti, terveys ja hyvinvointi ovat useimpien prioriteettilistalla korkealla. Me PRO-AQUAlla tarjoamme mahdollisuuden ja vaihtoehdon pysyvästi muuttaa tätä osa-aluetta elämässäsi. Jos PRO-AQUA ei ole sinulle entuudestaan tuttu, suosittelen lämpimästi tutustumaan siihen kotiesittelyn kautta.

Toki netistä saa paljon hyvää ja asiallista tietoa esim. PRO-AQUAn omilta nettisivuilta. Valitettavasti on myös epäolennaista ja harhaanjohtavaakin kirjoittelua keskustelupalstoilla. Kumpaan Sinä enemmän uskot: omaan kokemukseen vai pahansuopaan kirjoitteluun, jossa usein ei ole edes koko totuutta? Yleensä asiat, jotka nostavat tunteita herättävät usein myös keskustelua niin hyvässä kuin pahassakin. Jokaisella on toki oikeus omaan mielipiteeseensä. Itse suosittelemme aina tutustumaan ensin rauhassa kotona ilmaisen esittelyn kautta PRO-AQUAan ja vasta sitten muodostamaan oman näkemyksen. Varaa oma ilmainen ja veloitukseton esittelysi tästä ja lupaamme, että tulet yllättymään!

Uusi työ ja uudet haasteet

Toisilla uusi vuosi tuo halun muuttaa elämän suuntaa muulla tapaa. Tähän tarjoamme myös oivallisen mahdollisuuden. Jos etsit työtä kokoaikaisesti tai lisäansiomahdollisuutta, tartu tilaisuuteen jo tänään!

Uudenvuodenlupauksia: Avoimet työpaikat: Päätoiminen myyjä, myyntiedustaja ja tuote-esittelijä tai ajanvaraaja

Meillä on tarjota töitä sekä päätoimisille että sivutoimisille työntekijöille iästä, perhetilanteesta tai aiemmasta työhistoriasta riippumatta.

Tutustu rekrytointisivuillamme avoinna oleviin työpaikkoihin ja tee päätös, joka voi mullistaa koko elämäsi!

Uudenvuodenlupauksia: Avoimet työpaikat: Sivutoiminen myyjä, myyntiedustaja ja tuote-esittelijä tai ajanvaraaja

Mikäli kaipaat uusia haasteita työhön, uutta työpaikkaa, lisäansioita, mahdollisuuksia määrätä omasta työskentelystäsi ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan ansaintaasi, PRO-AQUA Suomi tarjoaa sinulle töitä.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä myös palkkatuen kautta, jolloin Sinulla on mahdollisuus kokeilla, olisiko myyntityö tai ajanvaraustyö mahdollisesti uusi ammattisi. Kysy lisää TE-toimistostasi.

Avoimet työpaikat: Elämänkokemusta omaava myyjä, myyntiedustaja ja tuote-esittelijä tai ajanvaraaja

Tarjoamme töitä sekä myyntiedustajana että myyntineuvottelijana. Jos koet myyntityön, hyvinvoinnin ja asiakaspalvelun olevan Sinun juttusi, lähetä hakemuksesi jo tänään!

Voit tehdä myös nopean testin, olisko sinusta PRO-AQUA -myyjäksi.

Avoimet työpaikat: Kotiäidistä tai -isästä myyjä, myyntiedustaja ja tuote-esittelijä tai ajanvaraaja

Lisätietoa saat sähköpostilla rekry@naikon.fi tai puhelimitse:

* Toimitusjohtaja Jouni Koukkari
045 111 6363

Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin tästä.

Voit lähettää hakemuksesi halutessasi myös videona esim. WhatsAppin kautta numeroon 045 111 6363 tai sähköpostin liitteenä rekry@naikon.fi. Liitä mukaan yhteystietosi. Jos videohakemuksen teko on sinulle uusi juttu, katso Duunitorin vinkit tästä.

Puhtaamman kodin puolesta – PRO-AQUA!

Tervetuloa vuosi 2020! Tee hyviä ja toteutettavia uudenvuodenlupauksia! PRO-AQUA Suomen uudenvuodenlupauksia ovat nämä kaksi asiaa: PRO-AQUAlla saat helpotusta kodin puhtaanapitoon tai vaikka uuden työmahdollisuuden. Uudet tuulet tai vanhat tavat, päätös on Sinun. Tarjouksemme on toki voimassa, joten laita harkintaan ja kokeile. Mitä menetettävää Sinulla oikeasti on?

Puhtaampaa Uutta Vuotta 2023 PRO-AQUAlla!