Mikä on kodin likaisin paikka? Sänky! Sänky pitää sisällään paljon pölyä ja likaa. Mikä on se paikka, jossa vietetään lähes 1/3 vuorokaudesta? Sänky! PRO-AQUAa säännöllisesti käytettäessä saat sänkysi puhtaaksi helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Säästät aikaa, vaivaa, rahaa ja hermojasi sekä ennen kaikkea saat paremmat yöunet puhtaassa sängyssä ja heräät aamulla virkeänä ilman jatkuvaa nenän tukkoisuutta.

Puhtaassa sängyssä nukut paremmin!

Onko viimeisestä kodin syväpuhdistuksesta kulunut jo aikaa vai onko se ihan uusi juttu sinulle? Onko sinulla puhdistusvälineitä, joilla saat esimerkiksi patjat puhdistettua perusteellisen puhtaaksi? Todennäköisesti olet tottunut kantamaan patjasi ulos ja tamppaamaan ne tai imuroimaan pintapuolisesti. Meillä on sinulle ratkaisu, joka mullistaa käsityksesi puhtaudesta kertaheitolla!

Varaa perheellesi täysin ilmainen esittelyaika ja ota askel puhtaampaan kotiin! Tulet taatusti yllättymään, kuinka helppoa PRO-AQUAn käyttäminen on ja kuinka monipuolisesti ja tehokkaasti sitä voi hyödyntää koko kodin puhtaanapidossa.

PRO-AQUAlla koti puhtaaksi helposti ja tehokkaasti!

Mikä on PRO-AQUA?

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laite ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja, sillä sen suodatustehokkuus on jopa 99,99995%. Sängyn syväpuhdistuksessa PRO-AQUAlla puhdistetaan patjat, petarit, tyynyt ja peitot tehokkaasti ja nopeasti. Voit tehostaa puhdistuksen vielä vakumoimalla vuodevaatteet. Säästyt ylimääräiseltä kantamiselta ja saat sijattua vuoteen valmiiksi saman tien.

Puhtaassa sängyssä viihtyy koko perhe!

Pitkää ikää vuodevaatteillesi

Tyynyjä ja peittoja suositellaan vaihdettavan 2-4 vuoden välein hygieniasyistä. Katso Unikulman juttu vuodevaatteiden käytöstä tästä. Aina ei kuitenkaan tarvitse ostaa uutta, sillä PRO-AQUAa säännöllisesti käytettäessä vuodevaatteiden käyttöikä tuplaantuu, koska ne pystytään puhdistamaan helposti hygieniatasoltaan uudenveroisiksi. Samalla säästetään myös rahaa ja luontoa.

Esittelyaika on kaikki hyötyaikaa, jossa kotisi ilma ja pinnat syväpuhdistuvat samalla kun tutustut tähän huikeaan laitteeseen. Varaa ilmainen esittelysi ja heräät hyvin nukutun yön jälkeen seuraavana päivänä pirteänä! Lue asiakkaamme Voitto Aittolan kokemuksia PRO-AQUAsta tästä.

Puhtaamman ja terveellisemmän kodin puolesta – PRO-AQUA!