ONKO KAIKKI SILTIKÄÄN OK?

”Meillä on kaikki kunnossa eikä ole tarvetta muuttaa mitään.” Tämä on niin tuttua tekstiä, jota kuulemme lähes päivittäin. No tarve onkin ihan eri asia kuin tavoite! Mikäli tavoitteenasi on saavuttaa koko kodin puhdistus nopeasti ja tehokkaasti käyttämättä kemikaaleja ja puhdistamalla pelkällä vedellä, se onnistuu PRO-AQUAlla. Tutustu ihmeessä, niin lupaan sinulle mielenkiintoisen yllätyksen! Tulet taatusti hämmästymään – OLET VAIN KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ!

PRO-AQUA on kodin puhdistuksen monitaituri

Monikäyttöinen PRO-AQUA on jokaisen kodin perusvaruste, joka sopii lähes kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Se puhdistaa niin pinnat ja tekstiilit kuin huoneilmankin luonnollisen tehokkaasti. Koti puhdistuu näppärästi lattiasta kattoon ilman että mattoja tarvitsee puistella omin voimin tai vuodevaatteita kantaa pihalle.

Kevyesti käsiteltävä ja helppokäyttöinen PRO-AQUA nopeuttaa ja keventää kodin siivoustöitä. Laitetta on helppo liikuttaa pyöräalustalla, teleskooppivarsi on rakenteeltaan kevyt ja käyttäminen on hyvin yksinkertaista – lisäät vain säiliöön vettä, liität oikeanlaisen suulakkeen varren päähän ja annat pölylle lähtökäskyn.

Lattiat ja matot, seinät ja ikkunat, sohvat ja verhot, sängyt vuodevaatteineen, jopa autonpenkit ja likaiset työvaatteet – kaikki nämä puhdistuvat kätevästi PRO-AQUAlla. Laite sopii sekä kuiva- että märkäpesuun ja se voidaan varustaa erilaisilla käytännöllisillä lisävarusteilla, joiden ansiosta siivoaminen on helppoa, nopeaa ja palkitsevaa. Katso esittelyvideo PRO-AQUAsta tästä.

Olemme saaneet onnellisilta PRO-AQUAn omistajilta seuraavanlaista palautetta:

”PRO-AQUA tekee kodista syväpuhtaan ja raikkaan, aivan kuin olisin saanut uuden kodin!”
”Olen onnellisten tähtien alla syntynyt PRO-AQUAn omistaja!”

Millainen on sinun PRO-AQUA kokemuksesi? Et voi tietää, ennen kuin olet tutustunut omakohtaisesti PRO-AQUAan kotonasi! Varaa aika ilmaiseen esittelyyn ja koe PRO-AQUAn puhtaus itse!

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia PRO-AQUAsta tästä!