Etsitkö lisätyötä lasten hoitamisen ohelle? Haluatko elämäntilanteesi mukaan joustavan työn, jossa pääset kokeilemaan siipiäsi?

Työ, jonka voit räätälöidä perheen aikataulujen mukaan

Työ osa-aikaisena myyjänä PRO-AQUAn parissa sopii mainiosti kotiäideille ja -isille, jotka haluavat palata pikkuhiljaa työelämään tai tienata lisätuloja perheen aikatauluihin sopivalla tavalla. Voit päättää työaikasi itse ja tehdä juuri sen verran töitä kuin haluat.

Suurin osa myyjistämme on aloittanut osa-aikaisena, ja monet heistä ovat työn myötä löytäneet itsestään rohkeuden luoda myyntityöstä itselleen kokoaikatyön. Kokeile siis rohkeasti, mihin PRO-AQUA sinut vie!

Tukea työyhteisöltä

PRO-AQUAn tehosta ja positiivisista vaikutuksista hyvinvointiin on helppo vakuuttua. Jos PRO-AQUA on sinulle omasta käytöstä ennestään tuttu, sinulla on jo hyvä pohja sen myyntiin. Voit päästä alkuun tulemalla mukaan kokeneemman myyjän esittelykäynnille, mutta parhaiten opit työn tekemällä. Sinustakin voi kuoriutua loistava myyjä!

Tukena työssäsi on myös PRO-AQUA -joukkomme ympäri Suomen. Ajanvaraajiemme työtä on varata sinulle esittelykäyntejä koteihin, joissa PRO-AQUAsta ollaan kiinnostuneita. Kuukausittaisissa tapaamisissamme saat vertaistukea muilta PRO-AQUAlaisilta, ja koulutuksistamme saat hyviä vinkkejä työhösi.

Palkitsevaa työtä sekä sisällöllisesti että rahallisesti

Kotiarjen vastapainoksi ihmisten parissa itsenäisesti tehtävä työ on erittäin piristävää ja motivoivaa. Työ PRO-AQUAn parissa on myös aidosti merkityksellistä. Jokainen työntekijämme on tuomassa hyvinvointia suomalaisille, jotka haluavat panostaa kotinsa puhtauteen ja sitä kautta omaan terveyteensä.

Suurin ero verrattuna useimpiin muihin suoramarkkinointiyrityksiin on se, että PRO-AQUAlla osa-aikaistenkin myyjien on mahdollista oikeasti tienata. Vaikka työ onkin jo itsessään palkitsevaa, sillä voi myös päästä hyviin kuukausiansioihin.

Ota ensimmäinen askel!
Laita meille viesti tai hae avoimia työpaikkojamme.

» Tee nopea testimme ”Sinustako PRO-AQUA myyjä”
» Lue lisää rekrysivustoltamme
» Ota yhteyttä
» Katso avoimet työpaikkamme