Loistava myyjä ansaitsee myös loistavan palkan. PRO-AQUAlla huippumyyjillä on mahdollisuus päästä poikkeuksellisen suuriin ansioihin.

Hyödynnä timanttiset taitosi!

Sinulla on vahva kokemus myynnistä, hallitset myyntityön toimivat tekniikat ja kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa. Tiedät, että olet taitava työssäsi, mutta missä pääsisit hyödyntämään osaamistasi huippuansioihin asti? Meillä siihen on mahdollisuus.

Myyjämme ovat tienanneet parhaimpina kuukausina jopa yli 10 000 €. Mikä on sinun tavoitteesi? Tule tekemään siitä totta kanssamme!

Apunasi helposti myytävä tuote ja työyhteisön tuki

PRO-AQUA on palkittu, laadukas ja luotettava tuote, jonka erinomaisuus on helppo todentaa käytännössä. Myyjälle se on loistava valtti. Voit seisoa ylpeänä edustamasi tuotteen takana ja luottaa siihen, että taustatukenasi on koko vakavarainen yritys.

Työtäsi myyjänä helpottavat ajanvaraajamme, joiden työtä on buukata esittelykäyntejä laitteestamme kiinnostuneiden ihmisten koteihin. Usein esittelyn tilanneet henkilöt ovat jo saaneet suosituksen PRO-AQUAsta ystävältään, joten myyntityölle on olemassa hyvä pohja.
Tukenasi on myös koko Suomen laajuinen PRO-AQUA-joukko.

Itsenäisyyttä ja mahdollisuuksia urakehitykseen

Työaikasi ja myyntiesittelyjesi määrän saat päättää omien toiveidesi mukaan. Mitä enemmän haluat tienata, sitä enemmän voit ottaa esittelyjä. Joustavuus on työn ehdoton etu.

Mikäli sinulla on halua edetä urallasi, tarjoamme myös siihen hyvät edellytykset. Yrityksessämme sinulla on mahdollisuus urakehitykseen myyjästä myyntitiimin vetäjäksi tai jopa myyntijohtajaksi asti.

Anna meidän tietää sinusta! Ota yhteyttä ja hae avoimia työpaikkojamme.

» Ota yhteyttä
» Katso avoimet työpaikkamme