Tervetuloa tutustumaan!

PRO-AQUAn uudet, visuaalisesti näyttävät ja entistä selkeämmät nettisivut on nyt julkaistu. Sivujen uudistamisen taustalla on niiden käyttömukavuuden lisääminen asiakkaillemme. Sivut on suunniteltu helppokäyttöisiksi, nopeasti latautuviksi sekä informatiivisiksi, ja lisäksi ne ovat responsiiviset eli toimivat näppärästi myös mobiililaitteilla – milloin vain ja missä vain.

Kiinnostava ja korkealaatuinen sisältö on uusilla sivuilla tärkeässä roolissa. Tarjolla on monipuolisesti tietoa PRO-AQUAsta, sen monipuolisista ominaisuuksista ja hyödyistä. Sisällössä näkyvät tuotteemme laatu ja toimintamme ammattimaisuus. Sisällön rakentamisessa on huomioitu hakukonelöydettävyys, jotta tuotteestamme tietoa etsivät löytävät helpommin tiensä sivuillemme.

Sivurakenne on suunniteltu selkeäksi, jotta tieto on helppo löytää. Perustana on kolmen klikkauksen sääntö: tieto ei saa olla liian monen mutkan takana, vaan sen pitää olla löydettävissä kolmella klikkauksella. Helppolukuisuuteen pyritään myös yksinkertaisella ulkoasulla, selkeillä fonteilla ja tarkoin mietityillä värivalinnoilla.

Rekrytointiin panostamme edelleen sivuillamme, ja tarjoamistamme työmahdollisuuksista löytyy aina ajantasaista tietoa. Jo aiemmin käyttämämme Meille töihin -sivusto on nyt yhdistetty uuteen sivustoon.

Uutena osiona sivuillamme on esillä asiakkaidemme kokemuksia PRO-AQUAn käytöstä ja sen vaikutuksista heidän elämänlaatuunsa. Blogin puolella taas tarjoilemme mielenkiintoisia artikkeleita alaamme liittyen. Päivitämme molempien osioiden sisältöä säännöllisesti, jotta pystymme tarjoamaan sivujemme lukijoille aina ajankohtaista tietoa.

Yritys- ja yhteystiedot on tuotu uusilla sivuilla esille entistä paremmin. Ihmisethän ovat muutenkin toimintamme kantava voima. Haluamme luoda hyvää oloa sekä asiakkaillemme ympäri Suomen että työntekijöillemme, jotka tekevät sen mahdolliseksi.

Käy peremmälle sivuillemme ja viihdy hetki seurassamme!